A hozzávalókból késes robotgéppel tésztát gyúrunk, majd deszkára borítva két labdát formázunk belőle. Kissé ellapítjuk, majd fóliába csomagoljuk, és minimum 4 órára a hűtőszekrénybe tesszük pihenni. Ha nincs robotgépünk, természetesen csinálhatjuk kézzel is, de figyeljünk oda arra, hogy ne gyúrjuk, melegítsük túl a tésztát a kezünkkel, hanem a lehető leghamarabb morzsoljuk össze a vajat a liszttel.Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Egy sütőlemezt sütőpapírral bélelünk. A tésztát két sütőpapír között 2 milliméter vékonyra nyújtjuk, majd 8-10 centis pogácsaszaggatóval kiszúrjuk. A körök közepébe egy-egy kiskanálnyi tölteléket teszünk, vigyázva arra, hogy ne töltsük túl, mert akkor kifolyik sütés közben. A tésztakörök mindhárom oldalát felhajtjuk, szorosan összecsípjük, és a sütőlemezre helyezzük. 10-12 perc alatt szép pirosra sütjük.